Opis
Giorgio Armani Acqua di Gio Pour HommeTwórcą kompozycji zapachowej jest Alberto Morillas. Acqua di Gio można przyrównać do powiewu bryzy morskiej, złagodzonej przez harmonijne połączenie nut kwiatowych i owocowych. Energetyzujący i świeży, pozostawia za sobą aurę tajemniczości. Flakon z piaskowanego szkła daje odczucie ciepła i zmysłowości. Dla subtelnego mężczyzny, o złożonej osobowości.
To zapach elegancki, jakże charakterystyczny dla stylu Armaniego. Czarująca esencja oceanu odczuwalna jest w delikatnym akcencie owoców cytrusowych uzupełnianym przez akcenty drzewa cedrowego.Nuty zapachowe:Nuty głowy: Lima, Cytryna, Bergamotka, Jaśmin, Pomarańcza, Mandarynka i Neroli;Nuty serca: Jaśmin, Calone, Brzoskwinia, Frezja, Hiacynt, Rozmaryn, Cyklamen, Fiołek, Kolendra, Gałka muszkatołowa, Róża i Rezeda;Nuty bazy: Białe piżmo, Cedr, Mech dębowy, Paczula i Bursztyn.Naturalnie eleganckie perfumy łączące w sobie intensywną świeżość bergamotki z Kalabrii, jaśminu i indonezyjskiego paczuli. Jego kompozycja przypomina mocną bryzę morską, dopełnioną harmonijnie kwiatami i owocami.
Zdobywca wielu nagród i wygranych rankingówto jeden z najbardziej znanych zapachów męskich od Armani. Zdobywca wielu nagród i wygranych rankingów. Zapach ponadczasowy i ciągle bardzo chętnie kupowany.Giorgio Armani Acqua di Gio Pour HommeNadaje się zarówno do codziennego użytku, jak i na specjalne okazje.Giorgio Armani Acqua di Gio to zapach świeży jak morska bryza, gdzie nuty wodne przeplatają się w bardzo subtelny i zmysłowy sposób z aromatami kwiatowymi takimi jak bergamotka, jaśmin czy nasturcja oraz nutami białej ambry.
Giorgio Armani
dom w awokado g, wałek do twarzy jak używać, 40 stóp, bajeczki. pl, obsession night calvin klein damskie, farba fioletowa do włosów, nitka do zebow, zapachowy utrwalacz, coccolino coconut, niekomedogenna, blue lotos, only bio box, tusz do brwi rimmel, olej z pestek truskawki, mixa hyalurogel, woda po goleniu bond, supreme mask, nutrilon 1, oparzenia słoneczne domowe sposoby, naturalne mydlo, wołomin galeria
yyyyy